- Bewaar

- Bewaar
Papillot van roodbaars met venkel en kerstomaat
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de roodbaarsfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de venkelknollen in 2 en verwijder de harde kern. Snij de venkel in fijne reepjes.
-
Snij de rode ui eerst in de lengte in 2 en daarna in fijne halvemaantjes.
-
Snij de citroen in schijfjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui, het knoflook en de venkel 5 min. Verdeel over 4 vellen aluminiumfolie.
-
Leg telkens 1 roodbaarsfi let op de venkel. Verdeel er de visbouillon over en kruid de visfilets met peper en zout. Leg er de schijfjes citroen op.
-
Leg de kerstomaten rond de visfilets en vouw de papillotten goed dicht, zodat er geen stoom kan ontsnappen. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Leg er een propere keukenhanddoek op. Laat de rijst zo 5 min. stomen.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de roodbaarsfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de venkelknollen in 2 en verwijder de harde kern. Snij de venkel in fijne reepjes.
-
Snij de rode ui eerst in de lengte in 2 en daarna in fijne halvemaantjes.
-
Snij de citroen in schijfjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui, het knoflook en de venkel 5 min. Verdeel over 4 vellen aluminiumfolie.
-
Leg telkens 1 roodbaarsfi let op de venkel. Verdeel er de visbouillon over en kruid de visfilets met peper en zout. Leg er de schijfjes citroen op.
-
Leg de kerstomaten rond de visfilets en vouw de papillotten goed dicht, zodat er geen stoom kan ontsnappen. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Leg er een propere keukenhanddoek op. Laat de rijst zo 5 min. stomen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië