- Bewaar
- Bewaar
Papillot van roodbaars met zomerse groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de roodbaarsfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Hak de dille fijn en scheur de basilicumblaadjes.
-
Snij de kerstomaatjes middendoor.
-
Snij de ongeschilde courgette en de aubergine in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij ook in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en voeg de courgette-, aubergine en paprikablokjes toe. Roerbak 2 min. en doe er de lente-uitjes bij. Bak nog 2 min. verder en kruid met zwarte peper en zout.
-
Neem 4 dubbele vellen aluminiumfolie. Leg hierop telkens 1 roodbaarsfilet, 2 eetl. van de groentemengeling, 1/4 van de kerstomaatjes, 1 koffiel. boter en een beetje dille en basilicum (hou wat groene kruiden apart voor bij de pasta). Voeg ook 1 eetl. witte wijn toe en kruid met zwarte peper en zout. Vouw de papillotten goed dicht.
-
Bereiding op de barbecue (20 à 30 min.)
-
Leg de papillotten 20 à 30 min. op de hete barbecue tot de vis gaar is.
-
Kook ondertussen de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Meng de pasta met de rest van de groene kruiden en 2 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de papillotten over de borden en geef er de penne bij.
U kan de penne ook volledig vooraf klaarmaken en bewaren in de koelkast. Zo hebt u een lekkere koude pastasalade.
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de roodbaarsfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Hak de dille fijn en scheur de basilicumblaadjes.
-
Snij de kerstomaatjes middendoor.
-
Snij de ongeschilde courgette en de aubergine in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij ook in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en voeg de courgette-, aubergine en paprikablokjes toe. Roerbak 2 min. en doe er de lente-uitjes bij. Bak nog 2 min. verder en kruid met zwarte peper en zout.
-
Neem 4 dubbele vellen aluminiumfolie. Leg hierop telkens 1 roodbaarsfilet, 2 eetl. van de groentemengeling, 1/4 van de kerstomaatjes, 1 koffiel. boter en een beetje dille en basilicum (hou wat groene kruiden apart voor bij de pasta). Voeg ook 1 eetl. witte wijn toe en kruid met zwarte peper en zout. Vouw de papillotten goed dicht.
-
Bereiding op de barbecue (20 à 30 min.)
-
Leg de papillotten 20 à 30 min. op de hete barbecue tot de vis gaar is.
-
Kook ondertussen de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Meng de pasta met de rest van de groene kruiden en 2 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de papillotten over de borden en geef er de penne bij.
U kan de penne ook volledig vooraf klaarmaken en bewaren in de koelkast. Zo hebt u een lekkere koude pastasalade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië