Papillot van veggiegyros en fijne groentjes
Papillot van veggiegyros en fijne groentjes

Papillot van veggiegyros en fijne groentjes

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 235 kcal
Vet 8.9 g
Koolhydraat 15.5 g
Eiwit 23.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij de wortelen en de ongeschilde courgette in dunne slierten met een dunschiller.

  4. Snij de preiwitten in dunne reepjes van ± 6 cm lang.

  5. Snipper de platte peterselie fijn.

  6. Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens 1 vel bakpapier op. Verdeel er de gyros en de groenten over. Verkruimel er het bouillonblokje over en overgiet met de lichte room. Kruid met peper en zout en bestrooi met de fijngesnipperde platte peterselie. Vouw de papillotten goed dicht.

  7. Bereiding:
  8. Bak de papillotten ± 25 min. op een matig warme barbecue.

  9. Afwerking:
  10. Serveer met rijst of met brood.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij de wortelen en de ongeschilde courgette in dunne slierten met een dunschiller.

  4. Snij de preiwitten in dunne reepjes van ± 6 cm lang.

  5. Snipper de platte peterselie fijn.

  6. Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens 1 vel bakpapier op. Verdeel er de gyros en de groenten over. Verkruimel er het bouillonblokje over en overgiet met de lichte room. Kruid met peper en zout en bestrooi met de fijngesnipperde platte peterselie. Vouw de papillotten goed dicht.

  7. Bereiding:
  8. Bak de papillotten ± 25 min. op een matig warme barbecue.

  9. Afwerking:
  10. Serveer met rijst of met brood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 235 kcal
Vet 8.9 g
Koolhydraat 15.5 g
Eiwit 23.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Monte Palma Verdejo D.O. Rueda Spanje

Bekijk het recept digitaal