- Bewaar

- Bewaar
Papillot van veggiegyros en fijne groentjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Monte Palma Verdejo D.O. Rueda Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de wortelen en de ongeschilde courgette in dunne slierten met een dunschiller.
-
Snij de preiwitten in dunne reepjes van ± 6 cm lang.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens 1 vel bakpapier op. Verdeel er de gyros en de groenten over. Verkruimel er het bouillonblokje over en overgiet met de lichte room. Kruid met peper en zout en bestrooi met de fijngesnipperde platte peterselie. Vouw de papillotten goed dicht.
-
Bereiding:
-
Bak de papillotten ± 25 min. op een matig warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Serveer met rijst of met brood.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Monte Palma Verdejo D.O. Rueda Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de wortelen en de ongeschilde courgette in dunne slierten met een dunschiller.
-
Snij de preiwitten in dunne reepjes van ± 6 cm lang.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens 1 vel bakpapier op. Verdeel er de gyros en de groenten over. Verkruimel er het bouillonblokje over en overgiet met de lichte room. Kruid met peper en zout en bestrooi met de fijngesnipperde platte peterselie. Vouw de papillotten goed dicht.
-
Bereiding:
-
Bak de papillotten ± 25 min. op een matig warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Serveer met rijst of met brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Monte Palma Verdejo D.O. Rueda Spanje