- Bewaar

- Bewaar
Papillot van zalm met tagliatelle van groenten (gluten- en lactosevrij)
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Clos de la Chapelle `Prestige' A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine Sur Lie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de zalmhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Maak met een dunschiller fijne linten van de wortelen.
-
Snij de preien in lange slierten.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de ongeschilde aardappelen ± 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en stoof de wortelen en de prei 5 min.
-
Voeg het plantaardig alternatief voor room, het citroensap en de viskruiden toe. Roer goed.
-
Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er de groenten over en leg er telkens een stuk zalm op.
-
Breng op smaak met de witte wijn, de peper en het zeezout. Sluit de papillotten en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
Kids: Vervang de witte wijn door appelsap en de mixed pepper selection door peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Clos de la Chapelle `Prestige' A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine Sur Lie
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de zalmhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Maak met een dunschiller fijne linten van de wortelen.
-
Snij de preien in lange slierten.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de ongeschilde aardappelen ± 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en stoof de wortelen en de prei 5 min.
-
Voeg het plantaardig alternatief voor room, het citroensap en de viskruiden toe. Roer goed.
-
Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er de groenten over en leg er telkens een stuk zalm op.
-
Breng op smaak met de witte wijn, de peper en het zeezout. Sluit de papillotten en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
Kids: Vervang de witte wijn door appelsap en de mixed pepper selection door peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Clos de la Chapelle `Prestige' A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine Sur Lie