- Bewaar

- Bewaar
Paprika-courgette-feta-brochette met mediterraanse marinade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min.)
-
Mix het knoflook, de basilicumblaadjes, de geraspte parmezaan, de pijnboompitten, de olijfolie en 2 eetl. water glad in een blender of hoge maatbeker. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Snij de paprika en de rode ui in stukken van 2 cm.
-
Snij de courgette in linten met een dunschiller.
-
Prik de paprika, de ui, de courgette en de kerstomaten afwisselend op 4 brochettestokjes.
-
Overgiet met de mediterraanse marinade.
-
Bak 4 à 5 min. op een hete BBQ en draai af en toe om.
-
Afwerking:
-
Werk af met de verkruimelde feta en enkele blaadjes basilicum.
Bewaar de rest van de mediterraanse marinade in een luchtdicht doosje in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min.)
-
Mix het knoflook, de basilicumblaadjes, de geraspte parmezaan, de pijnboompitten, de olijfolie en 2 eetl. water glad in een blender of hoge maatbeker. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Snij de paprika en de rode ui in stukken van 2 cm.
-
Snij de courgette in linten met een dunschiller.
-
Prik de paprika, de ui, de courgette en de kerstomaten afwisselend op 4 brochettestokjes.
-
Overgiet met de mediterraanse marinade.
-
Bak 4 à 5 min. op een hete BBQ en draai af en toe om.
-
Afwerking:
-
Werk af met de verkruimelde feta en enkele blaadjes basilicum.
Bewaar de rest van de mediterraanse marinade in een luchtdicht doosje in de koelkast.