Paprikarolletjes met sardines en rucola
Paprikarolletjes met sardines en rucola

Paprikarolletjes met sardines en rucola

Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 27 kcal
Vet 1.5 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Dep de uitgelekte paprika's goed droog en snij telkens in 4 lange repen.

  3. Kruid de uitgelekte sardines met de oregano en zwarte peper. Snij elke sardine in 2 en leg telkens 1 stuk op elke paprikareep.

  4. Verdeel er de rucola over. Rol strak op en steek vast met een prikkertje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Dep de uitgelekte paprika's goed droog en snij telkens in 4 lange repen.

  3. Kruid de uitgelekte sardines met de oregano en zwarte peper. Snij elke sardine in 2 en leg telkens 1 stuk op elke paprikareep.

  4. Verdeel er de rucola over. Rol strak op en steek vast met een prikkertje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 27 kcal
Vet 1.5 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 2 g

Bekijk het recept digitaal