Paraguayo-perzik met kokosmousse
Paraguayo-perzik met kokosmousse

Paraguayo-perzik met kokosmousse

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 366 kcal
Vet 29.7 g
Koolhydraat 14.1 g
Eiwit 9.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de perziken in 2 en verwijder de pit. Laat de halve perziken grillen in een op 180°C voorverwarmde oven gedurende ± 8 min.

  3. Scheid het eiwit en het eigeel. Klop de suiker door het eigeel tot u een luchtige mengeling krijgt. Roer er voorzichtig de gemalen kokosnoot door.

  4. Klop de room tot stevige slagroom en roer die onder de kokosmengeling.

  5. Klop het eiwit goed stijf en meng die ook voorzichtig met de bereiding.

  6. Afwerking:
  7. Leg 1 halve perzik op elk bord en lepel er de kokosmousse over.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de perziken in 2 en verwijder de pit. Laat de halve perziken grillen in een op 180°C voorverwarmde oven gedurende ± 8 min.

  3. Scheid het eiwit en het eigeel. Klop de suiker door het eigeel tot u een luchtige mengeling krijgt. Roer er voorzichtig de gemalen kokosnoot door.

  4. Klop de room tot stevige slagroom en roer die onder de kokosmengeling.

  5. Klop het eiwit goed stijf en meng die ook voorzichtig met de bereiding.

  6. Afwerking:
  7. Leg 1 halve perzik op elk bord en lepel er de kokosmousse over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 366 kcal
Vet 29.7 g
Koolhydraat 14.1 g
Eiwit 9.5 g

Bekijk het recept digitaal