- Bewaar

- Bewaar
Paraguayo-perzik met kokosmousse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de perziken in 2 en verwijder de pit. Laat de halve perziken grillen in een op 180°C voorverwarmde oven gedurende ± 8 min.
-
Scheid het eiwit en het eigeel. Klop de suiker door het eigeel tot u een luchtige mengeling krijgt. Roer er voorzichtig de gemalen kokosnoot door.
-
Klop de room tot stevige slagroom en roer die onder de kokosmengeling.
-
Klop het eiwit goed stijf en meng die ook voorzichtig met de bereiding.
-
Afwerking:
-
Leg 1 halve perzik op elk bord en lepel er de kokosmousse over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de perziken in 2 en verwijder de pit. Laat de halve perziken grillen in een op 180°C voorverwarmde oven gedurende ± 8 min.
-
Scheid het eiwit en het eigeel. Klop de suiker door het eigeel tot u een luchtige mengeling krijgt. Roer er voorzichtig de gemalen kokosnoot door.
-
Klop de room tot stevige slagroom en roer die onder de kokosmengeling.
-
Klop het eiwit goed stijf en meng die ook voorzichtig met de bereiding.
-
Afwerking:
-
Leg 1 halve perzik op elk bord en lepel er de kokosmousse over.