- Bewaar

- Bewaar
Parelcouscous met asperges, kerstomaten en feta
Onze drankensuggesties
Wijn Gardian `Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers Levendige witte wijn met een complex boeket van fruit en bloemetjes, die eindigt met frisse minerale toetsen.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde. Snij in 3 gelijke stukken. - Hak de walnootpitten grof. - Snipper het bieslook fijn. - Prak de feta grof met een vork.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous en de asperges 10 à 12 min. gaar in een ruime hoeveelheid water, met het bouillonblokje.
-
Voeg de laatste 2 min. de kerstomaten toe, zodat ze een beetje openspringen. Giet af.
-
Meng de walnootpitten onder de parelcouscous (hou een beetje opzij voor de afwerking).
-
Bestrooi met de feta, het bieslook en de rest van de walnootpitten.
Onze drankensuggesties
Wijn Gardian `Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers Levendige witte wijn met een complex boeket van fruit en bloemetjes, die eindigt met frisse minerale toetsen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde. Snij in 3 gelijke stukken. - Hak de walnootpitten grof. - Snipper het bieslook fijn. - Prak de feta grof met een vork.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous en de asperges 10 à 12 min. gaar in een ruime hoeveelheid water, met het bouillonblokje.
-
Voeg de laatste 2 min. de kerstomaten toe, zodat ze een beetje openspringen. Giet af.
-
Meng de walnootpitten onder de parelcouscous (hou een beetje opzij voor de afwerking).
-
Bestrooi met de feta, het bieslook en de rest van de walnootpitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Gardian `Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers Levendige witte wijn met een complex boeket van fruit en bloemetjes, die eindigt met frisse minerale toetsen.