- Bewaar

- Bewaar
Parelcouscous met kabeljauw en prinsessenbonen
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Le Peyrat A.O.P. Graves
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien. Dep droog en wentel door de bloem.
-
Breek de uiteinden van de prinsessenbonen.
-
Snij de puntpaprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij elke helft nog eens in de lengte in 2 en snij daarna in reepjes.
-
Snij de tomaten in 4 en verwijder de pitjes. Snij in stukken.
-
Snij de halfgedroogde kerstomaten in 4.
-
Snipper de blaadjes peterselie fijn.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er 2 eetl. olijfolie, de platte peterselie en de halfgedroogde kerstomaten onder.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui glazig. Voeg de paprika toe en laat 2 min. stoven. Voeg dan de tomaten en de prinsessenbonen toe. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kabeljauwhaasjes ± 3 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de groenten onder de parelcouscous.
-
Afwerking:
-
Serveer met de kabeljauwhaasjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min 1 Kook 25 g parelcouscous gaar in water (kooktijd: zie verpakking). 2 Voeg de laatste 8 min. 100 g gesneden prinsessenbonen en 30 g (oppervlakkig) ontdooid kabeljauwhaasje toe. Giet af en mix fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Le Peyrat A.O.P. Graves
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien. Dep droog en wentel door de bloem.
-
Breek de uiteinden van de prinsessenbonen.
-
Snij de puntpaprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij elke helft nog eens in de lengte in 2 en snij daarna in reepjes.
-
Snij de tomaten in 4 en verwijder de pitjes. Snij in stukken.
-
Snij de halfgedroogde kerstomaten in 4.
-
Snipper de blaadjes peterselie fijn.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er 2 eetl. olijfolie, de platte peterselie en de halfgedroogde kerstomaten onder.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui glazig. Voeg de paprika toe en laat 2 min. stoven. Voeg dan de tomaten en de prinsessenbonen toe. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kabeljauwhaasjes ± 3 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de groenten onder de parelcouscous.
-
Afwerking:
-
Serveer met de kabeljauwhaasjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min 1 Kook 25 g parelcouscous gaar in water (kooktijd: zie verpakking). 2 Voeg de laatste 8 min. 100 g gesneden prinsessenbonen en 30 g (oppervlakkig) ontdooid kabeljauwhaasje toe. Giet af en mix fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Le Peyrat A.O.P. Graves