- Bewaar

- Bewaar
Parelcouscous met paprika en merguez
Onze drankensuggesties
Bier Achel Bruin Bruin trappistenbier Wijn Salento I.G.T. `Masso Antico' Primitivo Appassito Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in gelijke blokjes van 1 cm.
-
Snij de courgette in 2 en schraap er de zaadlijsten uit. Snij daarna in blokjes van 1 cm.
-
Schil de wortelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Los het halve bouillonblokje op in 2 dl heet water.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een hoge braadpan en bak de merguez 5 à 7 min. op een matig vuur. Haal uit de pan en hou warm.
-
Doe de groenten in dezelfde braadpan en kruid met het paprikapoeder, de komijn, peper en zout. Roerbak 5 min.
-
Meng er de parelcouscous onder en overgiet met de groentebouillon. Laat 10 min. garen op een zacht vuur.
Onze drankensuggesties
Bier Achel Bruin Bruin trappistenbier Wijn Salento I.G.T. `Masso Antico' Primitivo Appassito Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in gelijke blokjes van 1 cm.
-
Snij de courgette in 2 en schraap er de zaadlijsten uit. Snij daarna in blokjes van 1 cm.
-
Schil de wortelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Los het halve bouillonblokje op in 2 dl heet water.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een hoge braadpan en bak de merguez 5 à 7 min. op een matig vuur. Haal uit de pan en hou warm.
-
Doe de groenten in dezelfde braadpan en kruid met het paprikapoeder, de komijn, peper en zout. Roerbak 5 min.
-
Meng er de parelcouscous onder en overgiet met de groentebouillon. Laat 10 min. garen op een zacht vuur.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Achel Bruin Bruin trappistenbier Wijn Salento I.G.T. `Masso Antico' Primitivo Appassito Puglia - Italië