- Bewaar

- Bewaar
Parelhoen met gevulde appeltjes en gebakken oesterzwammen
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg KWV - Western Cape Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Bak het gevuld parelhoen 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Zet 10 min. voor het einde van de baktijd de appels met bosvruchten in de oven.
-
Smelt de boter in een pan en bak 500 g oesterzwammen 3 à 5 min. Doe er de room bij en laat even koken. Kruid met peper en zout.
-
Bak de aardappelsparretjes goudbruin in de friteuse op 175 °C (baktijd: zie verpakking).
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg KWV - Western Cape Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Bak het gevuld parelhoen 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Zet 10 min. voor het einde van de baktijd de appels met bosvruchten in de oven.
-
Smelt de boter in een pan en bak 500 g oesterzwammen 3 à 5 min. Doe er de room bij en laat even koken. Kruid met peper en zout.
-
Bak de aardappelsparretjes goudbruin in de friteuse op 175 °C (baktijd: zie verpakking).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg KWV - Western Cape Zuid-Afrika