Parelhoen met gevulde appeltjes en gebakken oesterzwammen
Parelhoen met gevulde appeltjes en gebakken oesterzwammen

Parelhoen met gevulde appeltjes en gebakken oesterzwammen

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1176 kcal
Vet 64.3 g
Koolhydraat 79.8 g
Eiwit 64.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. Bereiding:
  5. Bak het gevuld parelhoen 45 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Zet 10 min. voor het einde van de baktijd de appels met bosvruchten in de oven.

  7. Smelt de boter in een pan en bak 500 g oesterzwammen 3 à 5 min. Doe er de room bij en laat even koken. Kruid met peper en zout.

  8. Bak de aardappelsparretjes goudbruin in de friteuse op 175 °C (baktijd: zie verpakking).

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. Bereiding:
  5. Bak het gevuld parelhoen 45 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Zet 10 min. voor het einde van de baktijd de appels met bosvruchten in de oven.

  7. Smelt de boter in een pan en bak 500 g oesterzwammen 3 à 5 min. Doe er de room bij en laat even koken. Kruid met peper en zout.

  8. Bak de aardappelsparretjes goudbruin in de friteuse op 175 °C (baktijd: zie verpakking).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1176 kcal
Vet 64.3 g
Koolhydraat 79.8 g
Eiwit 64.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Roodeberg KWV - Western Cape Zuid-Afrika

Bekijk het recept digitaal