- Bewaar

- Bewaar
Parmezaan-kruidenkoekjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Rasp de parmezaan fijn.
-
Klop de boter samen met de olijfolie, de parmezaan en het ei tot een gladde massa. Roer er de bloem onder en kruid met de tijm en de rozemarijn.
-
Rol het deeg tot 1 à 2 worsten (Ø 4 cm) en wikkel ze in vershoudfolie. Laat 1 à 2 u. rusten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verwijder de folie van het deeg en snij in 20 plakjes van 1 cm dik. Verdeel over een bakplaat met bakpapier. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Rasp de parmezaan fijn.
-
Klop de boter samen met de olijfolie, de parmezaan en het ei tot een gladde massa. Roer er de bloem onder en kruid met de tijm en de rozemarijn.
-
Rol het deeg tot 1 à 2 worsten (Ø 4 cm) en wikkel ze in vershoudfolie. Laat 1 à 2 u. rusten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verwijder de folie van het deeg en snij in 20 plakjes van 1 cm dik. Verdeel over een bakplaat met bakpapier. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.