- Bewaar

- Bewaar
Pasta alla norma
Onze drankensuggesties
Wijn Terre di Chieti I.G.T. - Pecorino `Vellodoro' Umani Ronchi -Abruzzo - Italië Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de aubergines in blokjes van 2 cm.
-
Snipper de knoflookteentjes fijn.
-
Scheur de mozzarella in stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en roerbak de aubergineblokjes samen met de oregano 10 min. mooi bruin.
-
Voeg het knoflook en de passata toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Breng aan de kook, dek af en laat 12 à 15 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de tortiglioni beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de balsamicoazijn onder de saus op het einde van de gaartijd.
-
Meng de pasta onder de saus en verdeel er de mozzarella over.
Onze drankensuggesties
Wijn Terre di Chieti I.G.T. - Pecorino `Vellodoro' Umani Ronchi -Abruzzo - Italië Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de aubergines in blokjes van 2 cm.
-
Snipper de knoflookteentjes fijn.
-
Scheur de mozzarella in stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en roerbak de aubergineblokjes samen met de oregano 10 min. mooi bruin.
-
Voeg het knoflook en de passata toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Breng aan de kook, dek af en laat 12 à 15 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de tortiglioni beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de balsamicoazijn onder de saus op het einde van de gaartijd.
-
Meng de pasta onder de saus en verdeel er de mozzarella over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Terre di Chieti I.G.T. - Pecorino `Vellodoro' Umani Ronchi -Abruzzo - Italië Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. Sardegna - Italië