Pasta alla norma
Pasta alla norma

Pasta alla norma

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 558 kcal
Vet 15.7 g
Koolhydraat 80.7 g
Eiwit 22.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de aubergines in blokjes van 2 cm.

  4. Snipper de knoflookteentjes fijn.

  5. Scheur de mozzarella in stukken.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een pan en roerbak de aubergineblokjes samen met de oregano 10 min. mooi bruin.

  8. Voeg het knoflook en de passata toe en kruid met zwarte peper en zout.

  9. Breng aan de kook, dek af en laat 12 à 15 min. sudderen op een zacht vuur.

  10. Kook ondertussen de tortiglioni beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  11. Roer de balsamicoazijn onder de saus op het einde van de gaartijd.

  12. Meng de pasta onder de saus en verdeel er de mozzarella over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de aubergines in blokjes van 2 cm.

  4. Snipper de knoflookteentjes fijn.

  5. Scheur de mozzarella in stukken.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een pan en roerbak de aubergineblokjes samen met de oregano 10 min. mooi bruin.

  8. Voeg het knoflook en de passata toe en kruid met zwarte peper en zout.

  9. Breng aan de kook, dek af en laat 12 à 15 min. sudderen op een zacht vuur.

  10. Kook ondertussen de tortiglioni beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  11. Roer de balsamicoazijn onder de saus op het einde van de gaartijd.

  12. Meng de pasta onder de saus en verdeel er de mozzarella over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 558 kcal
Vet 15.7 g
Koolhydraat 80.7 g
Eiwit 22.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Terre di Chieti I.G.T. - Pecorino `Vellodoro' Umani Ronchi -Abruzzo - Italië Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. Sardegna - Italië

Bekijk het recept digitaal