- Bewaar

- Bewaar
Pasta alla puttanesca
Onze drankensuggesties
Wijn Brindisi Rosso D.O.C. Piana del Sole - Puglia - Italië Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. Fantini - Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Spoel de kappertjes en de ansjovisreepjes onder koud water en laat uitlekken.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Hak de olijven grof.
-
Ontpit de tomaten en snij in blokjes.
-
Hak de steeltjes van de platte peterselie fijn en de blaadjes grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof het fijngesnipperde knoflook 2 min.
-
Voeg de ansjovisreepjes en de peterseliesteeltjes toe. Laat op een zacht vuur sudderen tot de ansjovis gesmolten is.
-
Voeg de tomatenblokjes, de kappertjes en de olijven toe en laat 5 min. stoven op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af
-
Meng de pasta onder de saus en kruid eventueel met zwarte peper (geen zout, de ansjovis is al voldoende gezouten).
-
Afwerking:
-
Werk de borden af met de grofgehakte peterselieblaadjes en de geraspte parmezaan.
Pasta alla puttanesca is de ideale maaltijd voor als u weinig tijd hebt. Het bevat voornamelijk ingrediënten uit de voorraadkast, die u vaak al in huis hebt en die weinig voorbereiding vragen.
Onze drankensuggesties
Wijn Brindisi Rosso D.O.C. Piana del Sole - Puglia - Italië Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. Fantini - Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Spoel de kappertjes en de ansjovisreepjes onder koud water en laat uitlekken.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Hak de olijven grof.
-
Ontpit de tomaten en snij in blokjes.
-
Hak de steeltjes van de platte peterselie fijn en de blaadjes grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof het fijngesnipperde knoflook 2 min.
-
Voeg de ansjovisreepjes en de peterseliesteeltjes toe. Laat op een zacht vuur sudderen tot de ansjovis gesmolten is.
-
Voeg de tomatenblokjes, de kappertjes en de olijven toe en laat 5 min. stoven op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af
-
Meng de pasta onder de saus en kruid eventueel met zwarte peper (geen zout, de ansjovis is al voldoende gezouten).
-
Afwerking:
-
Werk de borden af met de grofgehakte peterselieblaadjes en de geraspte parmezaan.
Pasta alla puttanesca is de ideale maaltijd voor als u weinig tijd hebt. Het bevat voornamelijk ingrediënten uit de voorraadkast, die u vaak al in huis hebt en die weinig voorbereiding vragen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Brindisi Rosso D.O.C. Piana del Sole - Puglia - Italië Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. Fantini - Abruzzo - Italië