- Bewaar

- Bewaar
Pasta arrabbiata met geroosterde bloemkool en brie
Onze drankensuggesties
Bier Stella Artois Pils Wijn La Fanfinette Rosé A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de bloemkool in roosjes. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en meng er de olijfolie en het diepgevroren knoflook onder. Kruid met peper en zout. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen de brie in stukjes.
-
Meng de saus en de diepgevroren peterselie onder de pasta. Laat nog 1 min. opwarmen. Verdeel over de borden en werk af met de geroosterde bloemkool en de stukjes brie.
Onze drankensuggesties
Bier Stella Artois Pils Wijn La Fanfinette Rosé A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de bloemkool in roosjes. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en meng er de olijfolie en het diepgevroren knoflook onder. Kruid met peper en zout. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen de brie in stukjes.
-
Meng de saus en de diepgevroren peterselie onder de pasta. Laat nog 1 min. opwarmen. Verdeel over de borden en werk af met de geroosterde bloemkool en de stukjes brie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Stella Artois Pils Wijn La Fanfinette Rosé A.O.P. Côtes du Rhône