Pasta arrabbiata met geroosterde bloemkool en brie
Pasta arrabbiata met geroosterde bloemkool en brie

Pasta arrabbiata met geroosterde bloemkool en brie

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2519 kj
Energie 602 kcal
Vet 20.3 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraat 75.3 g
Suiker 11.5 g
Vezel 13.3 g
Eiwit 22.7 g
Zout 2.1 g
natrium 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Snij de bloemkool in roosjes. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en meng er de olijfolie en het diepgevroren knoflook onder. Kruid met peper en zout. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  5. Snij intussen de brie in stukjes.

  6. Meng de saus en de diepgevroren peterselie onder de pasta. Laat nog 1 min. opwarmen. Verdeel over de borden en werk af met de geroosterde bloemkool en de stukjes brie.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Snij de bloemkool in roosjes. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en meng er de olijfolie en het diepgevroren knoflook onder. Kruid met peper en zout. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  5. Snij intussen de brie in stukjes.

  6. Meng de saus en de diepgevroren peterselie onder de pasta. Laat nog 1 min. opwarmen. Verdeel over de borden en werk af met de geroosterde bloemkool en de stukjes brie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2519 kj
Energie 602 kcal
Vet 20.3 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraat 75.3 g
Suiker 11.5 g
Vezel 13.3 g
Eiwit 22.7 g
Zout 2.1 g
natrium 0.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Stella Artois Pils Wijn La Fanfinette Rosé A.O.P. Côtes du Rhône

Bekijk het recept digitaal