- Bewaar

- Bewaar
Pasta carbonara
Onze drankensuggesties
Wijn Terre di Chieti I.G.T. - Sangiovese - Fantini Abruzzo - Italië Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. - San Francesco Umani Ronchi - Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Rasp de parmezaan.
-
Klop de eieren los en doe er de geraspte parmezaan bij. Kruid goed met zwarte peper en een beetje zout.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de reepjes pancetta licht krokant.
-
Meng de pancettareepjes onder de pasta. Doe er de eiermengeling bij en roer alles goed door elkaar.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de fijngesnipperde peterselie en serveer met een slaatje.
Zet een kommetje geraspte parmezaan op tafel voor de liefhebbers.
Onze drankensuggesties
Wijn Terre di Chieti I.G.T. - Sangiovese - Fantini Abruzzo - Italië Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. - San Francesco Umani Ronchi - Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Rasp de parmezaan.
-
Klop de eieren los en doe er de geraspte parmezaan bij. Kruid goed met zwarte peper en een beetje zout.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de reepjes pancetta licht krokant.
-
Meng de pancettareepjes onder de pasta. Doe er de eiermengeling bij en roer alles goed door elkaar.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de fijngesnipperde peterselie en serveer met een slaatje.
Zet een kommetje geraspte parmezaan op tafel voor de liefhebbers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Terre di Chieti I.G.T. - Sangiovese - Fantini Abruzzo - Italië Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. - San Francesco Umani Ronchi - Abruzzo - Italië