Pasta-courgetteslaatje met serranoham
Pasta-courgetteslaatje met serranoham

Pasta-courgetteslaatje met serranoham

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 835 kcal
Vet 44 g
Koolhydraat 78.1 g
Eiwit 32.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de ongeschilde courgettes met een dunschiller in lange linten.

  3. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Snij de kerstomaten in 2.

  5. Snij de lente-ui in heel fijne ringetjes.

  6. Snij de sneetjes serranoham in lange repen.

  7. Bereiding:
  8. Kook de spaghetti beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  9. Voeg er de laatste 2 min. de courgettelinten aan toe. Giet af en meng er de olijfolie onder.

  10. Roer er de kerstomaten, de ringetjes lente-ui en de geroosterde pijnboompitten onder.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de spaghetti over de borden en schep 2 eetl. groene tapenade over elk bord. Werk af met de repen serranoham. Serveer lauw of koud.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de ongeschilde courgettes met een dunschiller in lange linten.

  3. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Snij de kerstomaten in 2.

  5. Snij de lente-ui in heel fijne ringetjes.

  6. Snij de sneetjes serranoham in lange repen.

  7. Bereiding:
  8. Kook de spaghetti beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  9. Voeg er de laatste 2 min. de courgettelinten aan toe. Giet af en meng er de olijfolie onder.

  10. Roer er de kerstomaten, de ringetjes lente-ui en de geroosterde pijnboompitten onder.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de spaghetti over de borden en schep 2 eetl. groene tapenade over elk bord. Werk af met de repen serranoham. Serveer lauw of koud.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 835 kcal
Vet 44 g
Koolhydraat 78.1 g
Eiwit 32.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Nobilo `Regional Collection' Sauvignon Blanc - Marlborough Nieuw-Zeeland Tavel A.O.P. - Domaine Romagnac

Bekijk het recept digitaal