Pasta met amandelpesto en gepaneerde vis
Pasta met amandelpesto en gepaneerde vis

Pasta met amandelpesto en gepaneerde vis

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 825 kcal
Vet 31.4 g
Koolhydraat 83.6 g
Eiwit 49.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 15 min.)

  3. Laat de schelvishaasjes volledig ontdooien. Dep droog en snij in reepjes.

  4. Snij de broccoli in roosjes.

  5. Rasp de pecorino.

  6. Mix de broccoli met het gepelde teentje knoflook, de pecorino, de amandelnoten en 4 eetl. olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met zwarte peper en zout.

  7. Klop het ei los.

  8. Bereiding:
  9. Wentel de visreepjes door de bloem, daarna door het ei en ten slotte door de panko.

  10. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de vis goudbruin.

  11. Kook ondertussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Hou 2 eetl. kookvocht opzij en giet af.

  12. Meng de pasta met de pesto en het bewaarde kookvocht. Kruid eventueel bij met zwarte peper en zout.

  13. Verdeel de pasta over de borden en leg er de gepaneerde vis op.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 15 min.)

  3. Laat de schelvishaasjes volledig ontdooien. Dep droog en snij in reepjes.

  4. Snij de broccoli in roosjes.

  5. Rasp de pecorino.

  6. Mix de broccoli met het gepelde teentje knoflook, de pecorino, de amandelnoten en 4 eetl. olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met zwarte peper en zout.

  7. Klop het ei los.

  8. Bereiding:
  9. Wentel de visreepjes door de bloem, daarna door het ei en ten slotte door de panko.

  10. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de vis goudbruin.

  11. Kook ondertussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Hou 2 eetl. kookvocht opzij en giet af.

  12. Meng de pasta met de pesto en het bewaarde kookvocht. Kruid eventueel bij met zwarte peper en zout.

  13. Verdeel de pasta over de borden en leg er de gepaneerde vis op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 825 kcal
Vet 31.4 g
Koolhydraat 83.6 g
Eiwit 49.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Brugs Witbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili

Bekijk het recept digitaal