- Bewaar

- Bewaar
Pasta met amandelpesto en gepaneerde vis
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de schelvishaasjes volledig ontdooien. Dep droog en snij in reepjes.
-
Snij de broccoli in roosjes.
-
Rasp de pecorino.
-
Mix de broccoli met het gepelde teentje knoflook, de pecorino, de amandelnoten en 4 eetl. olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Klop het ei los.
-
Bereiding:
-
Wentel de visreepjes door de bloem, daarna door het ei en ten slotte door de panko.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de vis goudbruin.
-
Kook ondertussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Hou 2 eetl. kookvocht opzij en giet af.
-
Meng de pasta met de pesto en het bewaarde kookvocht. Kruid eventueel bij met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de pasta over de borden en leg er de gepaneerde vis op.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de schelvishaasjes volledig ontdooien. Dep droog en snij in reepjes.
-
Snij de broccoli in roosjes.
-
Rasp de pecorino.
-
Mix de broccoli met het gepelde teentje knoflook, de pecorino, de amandelnoten en 4 eetl. olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Klop het ei los.
-
Bereiding:
-
Wentel de visreepjes door de bloem, daarna door het ei en ten slotte door de panko.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de vis goudbruin.
-
Kook ondertussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Hou 2 eetl. kookvocht opzij en giet af.
-
Meng de pasta met de pesto en het bewaarde kookvocht. Kruid eventueel bij met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de pasta over de borden en leg er de gepaneerde vis op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili