- Bewaar

- Bewaar
Pasta met gegrilde halloumi en mediterrane courgettestaafjes
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Rosée Fruitbier Wijn Rasiguères - Château Planèzes A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de halloumi in 8 plakjes.
-
Snij de ongeschilde courgettes in staafjes van 1 bij 4 cm.
-
Pers de limoen en meng het sap met de Griekse yoghurt. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de teentjes knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en hak fijn.
-
Rits de blaadjes van de takjes oregano en tijm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en voeg de staafjes courgette, het fijngesnipperde knoflook en het pepertje toe. Kruid met zwarte peper en zout en laat 15 min. afgedekt stoven. Voeg op het einde van de stooftijd de blaadjes tijm en de helft van de blaadjes oregano toe.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Gril de plakjes halloumi 2 min. aan elke kant in een grillpan zonder vetstof of rooster ze op de barbecue.
-
Meng de pasta met de courgettes en de yoghurtmengeling. Verdeel er de halloumi over en werk af met de rest van de oreganoblaadjes.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Rosée Fruitbier Wijn Rasiguères - Château Planèzes A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de halloumi in 8 plakjes.
-
Snij de ongeschilde courgettes in staafjes van 1 bij 4 cm.
-
Pers de limoen en meng het sap met de Griekse yoghurt. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de teentjes knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en hak fijn.
-
Rits de blaadjes van de takjes oregano en tijm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en voeg de staafjes courgette, het fijngesnipperde knoflook en het pepertje toe. Kruid met zwarte peper en zout en laat 15 min. afgedekt stoven. Voeg op het einde van de stooftijd de blaadjes tijm en de helft van de blaadjes oregano toe.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Gril de plakjes halloumi 2 min. aan elke kant in een grillpan zonder vetstof of rooster ze op de barbecue.
-
Meng de pasta met de courgettes en de yoghurtmengeling. Verdeel er de halloumi over en werk af met de rest van de oreganoblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Rosée Fruitbier Wijn Rasiguères - Château Planèzes A.O.P. Côtes du Roussillon