- Bewaar

- Bewaar
Pasta met groenekool en veggiebacon
Onze drankensuggesties
Bier Jupiler Pilsbier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de buitenste bladeren van de groenekool. Verwijder de dikke nerf in het midden van elk blad en snij de bladeren in fijne reepjes.
-
Snipper de rode uien en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en hak fijn.
-
Rits de naaldjes van de rozemarijn en hak fijn.
-
Rasp de pecorino.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een pan en stoof de rode ui, het knoflook en het rode pepertje enkele min.
-
Voeg de reepjes groenekool en de rozemarijn toe en stoof 15 min. op een laag vuur tot de kool zacht is. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook ondertussen de spaghetti (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water en giet af.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de veggiebacon goudbruin.
-
Doe de pasta en de veggiebacon bij de groenekool en meng goed. Werk af met de geraspte pecorino.
Onze drankensuggesties
Bier Jupiler Pilsbier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de buitenste bladeren van de groenekool. Verwijder de dikke nerf in het midden van elk blad en snij de bladeren in fijne reepjes.
-
Snipper de rode uien en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en hak fijn.
-
Rits de naaldjes van de rozemarijn en hak fijn.
-
Rasp de pecorino.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een pan en stoof de rode ui, het knoflook en het rode pepertje enkele min.
-
Voeg de reepjes groenekool en de rozemarijn toe en stoof 15 min. op een laag vuur tot de kool zacht is. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook ondertussen de spaghetti (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water en giet af.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de veggiebacon goudbruin.
-
Doe de pasta en de veggiebacon bij de groenekool en meng goed. Werk af met de geraspte pecorino.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Jupiler Pilsbier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France