Pasta met groenekool en worst
Pasta met groenekool en worst

Pasta met groenekool en worst

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snipper de groenekool fijn.

  4. Verwijder het velletje van de boerenworst en snij in stukken.

  5. Bereiding:
  6. Kook de groenekool en de pasta 20 min. gaar in een bodempje water.

  7. Verhit ondertussen de plantaardige olie in een pan en bak de stukjes boerenworst gaar.

  8. Snij alle ingrediënten in kleine stukjes en meng onder elkaar.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snipper de groenekool fijn.

  4. Verwijder het velletje van de boerenworst en snij in stukken.

  5. Bereiding:
  6. Kook de groenekool en de pasta 20 min. gaar in een bodempje water.

  7. Verhit ondertussen de plantaardige olie in een pan en bak de stukjes boerenworst gaar.

  8. Snij alle ingrediënten in kleine stukjes en meng onder elkaar.

Bekijk het recept digitaal