Pasta met groenekruidenpesto
Pasta met groenekruidenpesto

Pasta met groenekruidenpesto

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 651 kcal
Vet 30.1 g
Koolhydraat 75.4 g
Eiwit 19.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de prinsessenboontjes in 2.

  3. Kook de penne gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Voeg de laatste 8 min. de prinsessenboontjes toe. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat uitlekken en afkoelen.

  4. Snij de tomaten in schijfjes.

  5. Rasp de schil van de limoen en pers uit (u hebt 1 eetl. sap nodig).

  6. Voeg alle ingrediënten voor de pesto samen en mix fijn. Kruid met peper.

  7. Voeg de tomaten toe aan de pasta met boontjes en roer er de pesto door.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de prinsessenboontjes in 2.

  3. Kook de penne gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Voeg de laatste 8 min. de prinsessenboontjes toe. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat uitlekken en afkoelen.

  4. Snij de tomaten in schijfjes.

  5. Rasp de schil van de limoen en pers uit (u hebt 1 eetl. sap nodig).

  6. Voeg alle ingrediënten voor de pesto samen en mix fijn. Kruid met peper.

  7. Voeg de tomaten toe aan de pasta met boontjes en roer er de pesto door.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 651 kcal
Vet 30.1 g
Koolhydraat 75.4 g
Eiwit 19.4 g

Bekijk het recept digitaal