- Bewaar

- Bewaar
Pasta met groenekruidenpesto
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de prinsessenboontjes in 2.
-
Kook de penne gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Voeg de laatste 8 min. de prinsessenboontjes toe. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat uitlekken en afkoelen.
-
Snij de tomaten in schijfjes.
-
Rasp de schil van de limoen en pers uit (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Voeg alle ingrediënten voor de pesto samen en mix fijn. Kruid met peper.
-
Voeg de tomaten toe aan de pasta met boontjes en roer er de pesto door.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de prinsessenboontjes in 2.
-
Kook de penne gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Voeg de laatste 8 min. de prinsessenboontjes toe. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat uitlekken en afkoelen.
-
Snij de tomaten in schijfjes.
-
Rasp de schil van de limoen en pers uit (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Voeg alle ingrediënten voor de pesto samen en mix fijn. Kruid met peper.
-
Voeg de tomaten toe aan de pasta met boontjes en roer er de pesto door.