- Bewaar

- Bewaar
Pasta met groenten-tomatensaus en notengarnituur
Onze drankensuggesties
Wijn Château Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône Wijn Heel elegante côtes du rhône met een fraai parfum van klein rood fruit en een goed getypeerde smaak: soepel, vlezig en licht peperig. Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Cantina Santadi Italië Wijn Rode wijn uit Sardinië, van de plaatselijke monica-druif. Die geeft een intense wijn met een verleidelijk boeket. In de mond fruitig, krachtig en zeer genereus.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de ui fijn. Snij de tomaten in blokjes.
-
Snij de wortelen in kleine stukjes en de courgettes in blokjes.
-
Bak de ui gedurende 2 min. in 2 eetl. hete olijfolie terwijl u blijft roeren. Voeg de wortelen, de gezeefde tomaten en de tomatenblokjes toe, samen met het kerriepoeder en het paprikapoeder. Laat gedurende 20 min. afgedekt sudderen.
-
Verwarm 2 eetl. olijfolie in een pan en laat er de courgettes gedurende 7 min. in bakken. Roer regelmatig om. Breng op smaak met peper en zout.
-
Mix de tomatensaus en voeg de gebakken courgettestukjes en de room toe. Breng op smaak met cayennepeper.
-
Kook de pasta in een grote pan lichtgezouten water gedurende 10 à 12 min. naargelang uw voorkeur. Giet af.
-
Hak de noten en de cashewnoten grof en bak ze kort goudbruin in een pan met anti-aanbaklaag (zonder vetstof). Schep voortdurend om.
-
Schik een portie pasta op elk bord, overgiet met saus en strooi er de noten over. Serveer met de geraspte kaas.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône Wijn Heel elegante côtes du rhône met een fraai parfum van klein rood fruit en een goed getypeerde smaak: soepel, vlezig en licht peperig. Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Cantina Santadi Italië Wijn Rode wijn uit Sardinië, van de plaatselijke monica-druif. Die geeft een intense wijn met een verleidelijk boeket. In de mond fruitig, krachtig en zeer genereus.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de ui fijn. Snij de tomaten in blokjes.
-
Snij de wortelen in kleine stukjes en de courgettes in blokjes.
-
Bak de ui gedurende 2 min. in 2 eetl. hete olijfolie terwijl u blijft roeren. Voeg de wortelen, de gezeefde tomaten en de tomatenblokjes toe, samen met het kerriepoeder en het paprikapoeder. Laat gedurende 20 min. afgedekt sudderen.
-
Verwarm 2 eetl. olijfolie in een pan en laat er de courgettes gedurende 7 min. in bakken. Roer regelmatig om. Breng op smaak met peper en zout.
-
Mix de tomatensaus en voeg de gebakken courgettestukjes en de room toe. Breng op smaak met cayennepeper.
-
Kook de pasta in een grote pan lichtgezouten water gedurende 10 à 12 min. naargelang uw voorkeur. Giet af.
-
Hak de noten en de cashewnoten grof en bak ze kort goudbruin in een pan met anti-aanbaklaag (zonder vetstof). Schep voortdurend om.
-
Schik een portie pasta op elk bord, overgiet met saus en strooi er de noten over. Serveer met de geraspte kaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône Wijn Heel elegante côtes du rhône met een fraai parfum van klein rood fruit en een goed getypeerde smaak: soepel, vlezig en licht peperig. Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Cantina Santadi Italië Wijn Rode wijn uit Sardinië, van de plaatselijke monica-druif. Die geeft een intense wijn met een verleidelijk boeket. In de mond fruitig, krachtig en zeer genereus.