- Bewaar

- Bewaar
Pasta met ham en bloemkool
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Snipper de uien fijn.
-
Snipper de peterselie fijn en meng met de geraspte kaas.
-
Verdeel de bloemkolen in roosjes. Kook ze ± 10 min. gaar in lichtgezouten water en giet af.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uien glazig. Bestrooi met het kerrie- en paprikapoeder.
-
Voeg de bloemkoolroosjes en de hamblokjes toe. Laat even opwarmen en kruid met peper en zout.
-
Meng onder de pasta en serveer met de geraspte kaas met peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Snipper de uien fijn.
-
Snipper de peterselie fijn en meng met de geraspte kaas.
-
Verdeel de bloemkolen in roosjes. Kook ze ± 10 min. gaar in lichtgezouten water en giet af.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uien glazig. Bestrooi met het kerrie- en paprikapoeder.
-
Voeg de bloemkoolroosjes en de hamblokjes toe. Laat even opwarmen en kruid met peper en zout.
-
Meng onder de pasta en serveer met de geraspte kaas met peterselie.