Pasta met pesto en mantelschelpnoten
Pasta met pesto en mantelschelpnoten

Pasta met pesto en mantelschelpnoten

20 min.
Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 426 kcal
Vet 18.7 g
Koolhydraat 40 g
Eiwit 23.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de mantelschelpnoten ontdooien. Dep ze goed droog.

  3. Rasp de kaas in grote krullen.

  4. Snij de gedroogde tomaten in reepjes.

  5. Bereiding:
  6. Breng 2 L lichtgezouten water aan de kook en leg er de verse tagliatelle in. Laat 2 min. koken.

  7. Laat de tagliatelle uitlekken en meng er de pesto onder.

  8. Verhit ondertussen de olijfolie in een ruime pan of wok. Roerbak de mantelschelpnoten 3 à 4 min. Kruid met peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Schik de pasta met pesto op de borden en schep er de mantelschelpnoten over. Versier met reepjes gedroogde tomaten en kaaskrullen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de mantelschelpnoten ontdooien. Dep ze goed droog.

  3. Rasp de kaas in grote krullen.

  4. Snij de gedroogde tomaten in reepjes.

  5. Bereiding:
  6. Breng 2 L lichtgezouten water aan de kook en leg er de verse tagliatelle in. Laat 2 min. koken.

  7. Laat de tagliatelle uitlekken en meng er de pesto onder.

  8. Verhit ondertussen de olijfolie in een ruime pan of wok. Roerbak de mantelschelpnoten 3 à 4 min. Kruid met peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Schik de pasta met pesto op de borden en schep er de mantelschelpnoten over. Versier met reepjes gedroogde tomaten en kaaskrullen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 426 kcal
Vet 18.7 g
Koolhydraat 40 g
Eiwit 23.3 g

Bekijk het recept digitaal