- Bewaar

- Bewaar
Pasta met pesto en mantelschelpnoten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de mantelschelpnoten ontdooien. Dep ze goed droog.
-
Rasp de kaas in grote krullen.
-
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
-
Bereiding:
-
Breng 2 L lichtgezouten water aan de kook en leg er de verse tagliatelle in. Laat 2 min. koken.
-
Laat de tagliatelle uitlekken en meng er de pesto onder.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een ruime pan of wok. Roerbak de mantelschelpnoten 3 à 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik de pasta met pesto op de borden en schep er de mantelschelpnoten over. Versier met reepjes gedroogde tomaten en kaaskrullen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de mantelschelpnoten ontdooien. Dep ze goed droog.
-
Rasp de kaas in grote krullen.
-
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
-
Bereiding:
-
Breng 2 L lichtgezouten water aan de kook en leg er de verse tagliatelle in. Laat 2 min. koken.
-
Laat de tagliatelle uitlekken en meng er de pesto onder.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een ruime pan of wok. Roerbak de mantelschelpnoten 3 à 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik de pasta met pesto op de borden en schep er de mantelschelpnoten over. Versier met reepjes gedroogde tomaten en kaaskrullen.