- Bewaar

- Bewaar
Pasta met scampi's en groentesausje
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Tocornal Sauvignon Blanc Viña Cono Sur Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok en stoof de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig. Voeg de diepgevroren scampi's toe en bak nog 3 à 4 min. Haal uit de wok.
-
Doe de diepgevroren groentemix in de wok en laat 3 min. sudderen.
-
Voeg de pesto en de scampi's toe. Kruid met peper en zout en laat even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta met de scampi's en de saus. Werk af met de parmezaanschilfers.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Tocornal Sauvignon Blanc Viña Cono Sur Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok en stoof de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig. Voeg de diepgevroren scampi's toe en bak nog 3 à 4 min. Haal uit de wok.
-
Doe de diepgevroren groentemix in de wok en laat 3 min. sudderen.
-
Voeg de pesto en de scampi's toe. Kruid met peper en zout en laat even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta met de scampi's en de saus. Werk af met de parmezaanschilfers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Tocornal Sauvignon Blanc Viña Cono Sur Central Valley - Chili