Pasta met scampi's en groentesausje
Pasta met scampi's en groentesausje

Pasta met scampi's en groentesausje

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 616 kcal
Vet 12.2 g
Koolhydraat 77 g
Eiwit 48.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

  4. Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.

  5. Bereiding:
  6. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Verhit ondertussen de olijfolie in een wok en stoof de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig. Voeg de diepgevroren scampi's toe en bak nog 3 à 4 min. Haal uit de wok.

  8. Doe de diepgevroren groentemix in de wok en laat 3 min. sudderen.

  9. Voeg de pesto en de scampi's toe. Kruid met peper en zout en laat even opwarmen.

  10. Afwerking:
  11. Meng de pasta met de scampi's en de saus. Werk af met de parmezaanschilfers.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

  4. Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.

  5. Bereiding:
  6. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Verhit ondertussen de olijfolie in een wok en stoof de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig. Voeg de diepgevroren scampi's toe en bak nog 3 à 4 min. Haal uit de wok.

  8. Doe de diepgevroren groentemix in de wok en laat 3 min. sudderen.

  9. Voeg de pesto en de scampi's toe. Kruid met peper en zout en laat even opwarmen.

  10. Afwerking:
  11. Meng de pasta met de scampi's en de saus. Werk af met de parmezaanschilfers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 616 kcal
Vet 12.2 g
Koolhydraat 77 g
Eiwit 48.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Tocornal Sauvignon Blanc Viña Cono Sur Central Valley - Chili

Bekijk het recept digitaal