- Bewaar

- Bewaar
Pasta met scampi's en rucola in pestoroomsaus
Onze drankensuggesties
Bier Paix Dieu Tripel Blond abdijbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Pel de scampi's (dat gaat makkelijk als u ze eerst even onderdompelt in koud water). Dep droog.
-
Rooster de pijnboompitten in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de scampi's 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde braadpan en bak de sjalot en het knoflook glazig. Meng er de paprikablokjes onder en roerbak 5 min.
-
Voeg de room en de pesto toe en laat nog 2 min. verder garen. Voeg de scampi's toe en verwarm 1 min.
-
Meng de spirelli en de rucola onder de saus. Bestrooi met de pijnboompitten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g paprika in blokjes en snij 30 g gepelde scampi's in stukjes. 2 Kook 30 g spirelli met de paprika en de scampi's 10 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Paix Dieu Tripel Blond abdijbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Pel de scampi's (dat gaat makkelijk als u ze eerst even onderdompelt in koud water). Dep droog.
-
Rooster de pijnboompitten in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de scampi's 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde braadpan en bak de sjalot en het knoflook glazig. Meng er de paprikablokjes onder en roerbak 5 min.
-
Voeg de room en de pesto toe en laat nog 2 min. verder garen. Voeg de scampi's toe en verwarm 1 min.
-
Meng de spirelli en de rucola onder de saus. Bestrooi met de pijnboompitten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g paprika in blokjes en snij 30 g gepelde scampi's in stukjes. 2 Kook 30 g spirelli met de paprika en de scampi's 10 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Paix Dieu Tripel Blond abdijbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië