- Bewaar

- Bewaar
Pasta met tonijn, boontjes en snoeptomaatjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Tavel A.O.P. (rosé)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de eieren 10 min. gaar in water. Giet af en spoel onder koud water. Laat afkoelen en pel de eieren.
-
Laat intussen de tonijn uitlekken.
-
Snij de bonen en de snoeptomaatjes in 2.
-
Snipper de sjalot fijn en meng onder de snoeptomaatjes. Kruid met peper en zout.
-
Scheur de basilicumblaadjes in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 8 min. de boontjes toe. Giet af.
-
Meng intussen de mayonaise met de yoghurt en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.
-
Meng de snoeptomaatjes onder de pasta en de boontjes. Voeg de tonijn toe en roer er de yoghurtdressing onder.
-
Afwerking:
-
Snij de eieren in partjes en verdeel ze over de pasta. Bestrooi met de basilicumblaadjes.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Tavel A.O.P. (rosé)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de eieren 10 min. gaar in water. Giet af en spoel onder koud water. Laat afkoelen en pel de eieren.
-
Laat intussen de tonijn uitlekken.
-
Snij de bonen en de snoeptomaatjes in 2.
-
Snipper de sjalot fijn en meng onder de snoeptomaatjes. Kruid met peper en zout.
-
Scheur de basilicumblaadjes in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 8 min. de boontjes toe. Giet af.
-
Meng intussen de mayonaise met de yoghurt en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.
-
Meng de snoeptomaatjes onder de pasta en de boontjes. Voeg de tonijn toe en roer er de yoghurtdressing onder.
-
Afwerking:
-
Snij de eieren in partjes en verdeel ze over de pasta. Bestrooi met de basilicumblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Tavel A.O.P. (rosé)