- Bewaar
- Bewaar
Pasta `tuna' met courgette en kerstomaat
Onze drankensuggesties
Bier Primus Pilsbier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. `Grande Réserve' Cave de Viré
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ongeschilde courgettes in staafjes van ± 3 cm lang en 1 cm dik.
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Hak de blaadjes van de oregano grof.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verhit de olie uit het blik tonijn in een pan. Stoof de stukjes courgette, het knoflook en de oregano 15 min. afgedekt op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Doe de tonijn en de partjes kerstomaat bij de courgettes en laat nog enkele min. stoven. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de pasta toe en meng goed.
-
Afwerking:
-
Werk af met de geraspte parmezaan.
Onze drankensuggesties
Bier Primus Pilsbier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. `Grande Réserve' Cave de Viré
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ongeschilde courgettes in staafjes van ± 3 cm lang en 1 cm dik.
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Hak de blaadjes van de oregano grof.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verhit de olie uit het blik tonijn in een pan. Stoof de stukjes courgette, het knoflook en de oregano 15 min. afgedekt op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Doe de tonijn en de partjes kerstomaat bij de courgettes en laat nog enkele min. stoven. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de pasta toe en meng goed.
-
Afwerking:
-
Werk af met de geraspte parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Primus Pilsbier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. `Grande Réserve' Cave de Viré