- Bewaar

- Bewaar
Pastakrulletjes met scampi's en wortelsliertjes
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc - A.O.P. Anjou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's volledig ontdooien. Pel ze en dep goed droog.
-
Snij de wortelen met een dunschiller in slierten.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Giet af. 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de preiringen en de wortelslierten ± 10 min. al roerend. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet met de room en laat nog even verder sudderen op een zacht vuur.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de scampi's ± 2 min. aan elke kant. Kruid goed met peper en zout.
-
Meng de pasta onder de groenten en voeg de scampi's toe.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de geraspte kaas.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc - A.O.P. Anjou
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's volledig ontdooien. Pel ze en dep goed droog.
-
Snij de wortelen met een dunschiller in slierten.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Giet af. 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de preiringen en de wortelslierten ± 10 min. al roerend. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet met de room en laat nog even verder sudderen op een zacht vuur.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de scampi's ± 2 min. aan elke kant. Kruid goed met peper en zout.
-
Meng de pasta onder de groenten en voeg de scampi's toe.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de geraspte kaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc - A.O.P. Anjou