Pastakrulletjes met scampi's en wortelsliertjes
Pastakrulletjes met scampi's en wortelsliertjes

Pastakrulletjes met scampi's en wortelsliertjes

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 654 kcal
Vet 18.6 g
Koolhydraat 82 g
Eiwit 37.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de scampi's volledig ontdooien. Pel ze en dep goed droog.

  3. Snij de wortelen met een dunschiller in slierten.

  4. Bereiding:
  5. Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  6. Giet af. 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de preiringen en de wortelslierten ± 10 min. al roerend. Kruid met peper en zout.

  7. Overgiet met de room en laat nog even verder sudderen op een zacht vuur.

  8. Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de scampi's ± 2 min. aan elke kant. Kruid goed met peper en zout.

  9. Meng de pasta onder de groenten en voeg de scampi's toe.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de geraspte kaas.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de scampi's volledig ontdooien. Pel ze en dep goed droog.

  3. Snij de wortelen met een dunschiller in slierten.

  4. Bereiding:
  5. Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  6. Giet af. 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de preiringen en de wortelslierten ± 10 min. al roerend. Kruid met peper en zout.

  7. Overgiet met de room en laat nog even verder sudderen op een zacht vuur.

  8. Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de scampi's ± 2 min. aan elke kant. Kruid goed met peper en zout.

  9. Meng de pasta onder de groenten en voeg de scampi's toe.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de geraspte kaas.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 654 kcal
Vet 18.6 g
Koolhydraat 82 g
Eiwit 37.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Brugs Witbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc - A.O.P. Anjou

Bekijk het recept digitaal