- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade 'maison'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Snij het varkensgebraad in reepjes.
-
Snij de komkommer en de wortel in staafjes (ter grootte van de penne).
-
Snij de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Meng de pasta met het varkensgebraad, de staafjes wortel en komkommer, en de platte peterselie.
-
Maak een yoghurtdressing: meng de yoghurt met de mosterd en breng op smaak met peper en zout.
-
Roer de yoghurtdressing onder de pasta en verdeel over 4 lunchdozen. Doe dit net voor het slaatje meegenomen wordt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Snij het varkensgebraad in reepjes.
-
Snij de komkommer en de wortel in staafjes (ter grootte van de penne).
-
Snij de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Meng de pasta met het varkensgebraad, de staafjes wortel en komkommer, en de platte peterselie.
-
Maak een yoghurtdressing: meng de yoghurt met de mosterd en breng op smaak met peper en zout.
-
Roer de yoghurtdressing onder de pasta en verdeel over 4 lunchdozen. Doe dit net voor het slaatje meegenomen wordt.