- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade met artisjok
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook het ei hard (10 min. in kokend water) en snij in stukken.
-
Snij de gegrilde paprika's en de artisjokharten in gelijke blokjes.
-
Kook de rucola 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Doe de rucola samen met de wittewijnazijn, de mosterd, het ei en de olijfolie in een hoge maatbeker en mix tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.
-
Meng de saus onder de pasta samen met de paprika- en artisjokblokjes
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook het ei hard (10 min. in kokend water) en snij in stukken.
-
Snij de gegrilde paprika's en de artisjokharten in gelijke blokjes.
-
Kook de rucola 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Doe de rucola samen met de wittewijnazijn, de mosterd, het ei en de olijfolie in een hoge maatbeker en mix tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.
-
Meng de saus onder de pasta samen met de paprika- en artisjokblokjes