Pastasalade met artisjok
Pastasalade met artisjok

Pastasalade met artisjok

30 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 622 kcal
Vet 29.5 g
Koolhydraat 72.4 g
Eiwit 16.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kook het ei hard (10 min. in kokend water) en snij in stukken.

  3. Snij de gegrilde paprika's en de artisjokharten in gelijke blokjes.

  4. Kook de rucola 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water.

  5. Bereiding:
  6. Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  7. Doe de rucola samen met de wittewijnazijn, de mosterd, het ei en de olijfolie in een hoge maatbeker en mix tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.

  8. Meng de saus onder de pasta samen met de paprika- en artisjokblokjes

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kook het ei hard (10 min. in kokend water) en snij in stukken.

  3. Snij de gegrilde paprika's en de artisjokharten in gelijke blokjes.

  4. Kook de rucola 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water.

  5. Bereiding:
  6. Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  7. Doe de rucola samen met de wittewijnazijn, de mosterd, het ei en de olijfolie in een hoge maatbeker en mix tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.

  8. Meng de saus onder de pasta samen met de paprika- en artisjokblokjes

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 622 kcal
Vet 29.5 g
Koolhydraat 72.4 g
Eiwit 16.5 g

Bekijk het recept digitaal