- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade met asperges en peultjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
15 min.)
-
Snij de olijven in 2 of 4.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de aspergepunten in 2.
-
Verwijder de steeltjes van de waterkers.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Kook intussen de peultjes en de aspergepunten 4 min. onafgedekt gaar. Spoel onder koud water en laat uitlekken. Meng onder de waterkers.
-
Meng de zoeteaardappeldip onder de pasta. Voeg de olijven en de pijnboompitten toe. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten onder de pasta.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
15 min.)
-
Snij de olijven in 2 of 4.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de aspergepunten in 2.
-
Verwijder de steeltjes van de waterkers.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Kook intussen de peultjes en de aspergepunten 4 min. onafgedekt gaar. Spoel onder koud water en laat uitlekken. Meng onder de waterkers.
-
Meng de zoeteaardappeldip onder de pasta. Voeg de olijven en de pijnboompitten toe. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten onder de pasta.