Pastasalade met asperges en peultjes
Pastasalade met asperges en peultjes

Pastasalade met asperges en peultjes

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 486 kcal
Vet 10.7 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraat 79.3 g
Suiker 4.4 g
Vezel 6.3 g
Eiwit 16.2 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. 15 min.)

  3. Snij de olijven in 2 of 4.

  4. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  5. Snij de aspergepunten in 2.

  6. Verwijder de steeltjes van de waterkers.

  7. Bereiding:
  8. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  9. Kook intussen de peultjes en de aspergepunten 4 min. onafgedekt gaar. Spoel onder koud water en laat uitlekken. Meng onder de waterkers.

  10. Meng de zoeteaardappeldip onder de pasta. Voeg de olijven en de pijnboompitten toe. Kruid met peper en zout.

  11. Meng de groenten onder de pasta.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. 15 min.)

  3. Snij de olijven in 2 of 4.

  4. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  5. Snij de aspergepunten in 2.

  6. Verwijder de steeltjes van de waterkers.

  7. Bereiding:
  8. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  9. Kook intussen de peultjes en de aspergepunten 4 min. onafgedekt gaar. Spoel onder koud water en laat uitlekken. Meng onder de waterkers.

  10. Meng de zoeteaardappeldip onder de pasta. Voeg de olijven en de pijnboompitten toe. Kruid met peper en zout.

  11. Meng de groenten onder de pasta.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 486 kcal
Vet 10.7 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraat 79.3 g
Suiker 4.4 g
Vezel 6.3 g
Eiwit 16.2 g
Zout 0.5 g

Bekijk het recept digitaal