- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade met gamba's
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Witbier Wijn Pecorino I.G.T. Terre di Chieti Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de gamba's oppervlakkig ontdooien. Dep droog en bestrooi met het paprikapoeder en cayennepeper.
-
Bereiding:
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Meng ondertussen 4 eetl. olijfolie met de balsamicoazijn en sojasaus.
-
Snij de tomaten in 6 of 8 partjes, hak de rucola grof en snij de halve rode ui in fijne halvemaantjes.
-
Giet de pasta af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.
-
Giet de vinaigrette over de pasta en meng met de tomatenpartjes, de grof gehakte rucola en de rode ui.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de gamba's 3 à 4 min. aan elke kant. Laat even afkoelen.
-
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Afwerking:
-
Verdeel de lauwe gamba's over de pastasalade en garneer met geroosterde pijnboompitten. Serveer de salade lauw of koud.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Witbier Wijn Pecorino I.G.T. Terre di Chieti Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de gamba's oppervlakkig ontdooien. Dep droog en bestrooi met het paprikapoeder en cayennepeper.
-
Bereiding:
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Meng ondertussen 4 eetl. olijfolie met de balsamicoazijn en sojasaus.
-
Snij de tomaten in 6 of 8 partjes, hak de rucola grof en snij de halve rode ui in fijne halvemaantjes.
-
Giet de pasta af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.
-
Giet de vinaigrette over de pasta en meng met de tomatenpartjes, de grof gehakte rucola en de rode ui.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de gamba's 3 à 4 min. aan elke kant. Laat even afkoelen.
-
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Afwerking:
-
Verdeel de lauwe gamba's over de pastasalade en garneer met geroosterde pijnboompitten. Serveer de salade lauw of koud.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Witbier Wijn Pecorino I.G.T. Terre di Chieti Umani Ronchi Abruzzo - Italië