Pastasalade met gerookte forel en mango
Pastasalade met gerookte forel en mango

Pastasalade met gerookte forel en mango

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 486 kcal
Vet 20.6 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraat 50.8 g
Suiker 14.5 g
Vezel 5.8 g
Eiwit 21.2 g
Zout 1.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Schil d mango en snij het vruchtvlees in blokjes. Vang het sap op.

  4. Snij de ongeschilde minikomkommers in schijfjes.

  5. Pers de limoen.

  6. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Besprenkel met het limoensap en kruid met zwarte peper.

  7. Snij de gerookte forelfilet in stukjes.

  8. Bereiding:
  9. Kook de gnocchi in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.

  10. Doe de pasta in een grote slakom. Voeg de mango en het sap, de avocado, de slamix, de komkommer en de granaatappelpitjes toe. Meng onder elkaar.

  11. Werk af met de forel en de pitten van de slamix.

  12. Afwerking:
  13. Neem de vinaigrette apart mee en meng die op het moment zelf onder de salade.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Schil d mango en snij het vruchtvlees in blokjes. Vang het sap op.

  4. Snij de ongeschilde minikomkommers in schijfjes.

  5. Pers de limoen.

  6. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Besprenkel met het limoensap en kruid met zwarte peper.

  7. Snij de gerookte forelfilet in stukjes.

  8. Bereiding:
  9. Kook de gnocchi in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.

  10. Doe de pasta in een grote slakom. Voeg de mango en het sap, de avocado, de slamix, de komkommer en de granaatappelpitjes toe. Meng onder elkaar.

  11. Werk af met de forel en de pitten van de slamix.

  12. Afwerking:
  13. Neem de vinaigrette apart mee en meng die op het moment zelf onder de salade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 486 kcal
Vet 20.6 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraat 50.8 g
Suiker 14.5 g
Vezel 5.8 g
Eiwit 21.2 g
Zout 1.8 g

Bekijk het recept digitaal