- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade met gerookte forel en mango
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil d mango en snij het vruchtvlees in blokjes. Vang het sap op.
-
Snij de ongeschilde minikomkommers in schijfjes.
-
Pers de limoen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Besprenkel met het limoensap en kruid met zwarte peper.
-
Snij de gerookte forelfilet in stukjes.
-
Bereiding:
-
Kook de gnocchi in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Doe de pasta in een grote slakom. Voeg de mango en het sap, de avocado, de slamix, de komkommer en de granaatappelpitjes toe. Meng onder elkaar.
-
Werk af met de forel en de pitten van de slamix.
-
Afwerking:
-
Neem de vinaigrette apart mee en meng die op het moment zelf onder de salade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil d mango en snij het vruchtvlees in blokjes. Vang het sap op.
-
Snij de ongeschilde minikomkommers in schijfjes.
-
Pers de limoen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Besprenkel met het limoensap en kruid met zwarte peper.
-
Snij de gerookte forelfilet in stukjes.
-
Bereiding:
-
Kook de gnocchi in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Doe de pasta in een grote slakom. Voeg de mango en het sap, de avocado, de slamix, de komkommer en de granaatappelpitjes toe. Meng onder elkaar.
-
Werk af met de forel en de pitten van de slamix.
-
Afwerking:
-
Neem de vinaigrette apart mee en meng die op het moment zelf onder de salade.