Pastasalade met tonijn en perzik
Pastasalade met tonijn en perzik

Pastasalade met tonijn en perzik

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 683 kcal
Vet 24.9 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 80.1 g
Suiker 11 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 32.8 g
Zout 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Breng water aan de kook in een kookpot en kook de eieren 10 min. Spoel onder koud water en laat afkoelen.

  3. Laat intussen de perziken uitlekken en snij in halvemaantjes.

  4. Laat de tonijn uitlekken.

  5. Hak de platte peterselie fijn.

  6. Knip de tuinkers los.

  7. Bereiding:
  8. Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  9. Giet af en spoel onder koud water (zo kleven ze niet aan elkaar).

  10. Pel intussen de eieren en plet met een vork. Doe er de tonijn, de platte peterselie, de Griekse yoghurt en de mayonaise bij. Kruid met peper en zout.

  11. Meng de tonijnsalade onder de jonge slascheuten, de pasta en de perziken.

  12. Afwerking:
  13. Werk af met de tuinkers.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Breng water aan de kook in een kookpot en kook de eieren 10 min. Spoel onder koud water en laat afkoelen.

  3. Laat intussen de perziken uitlekken en snij in halvemaantjes.

  4. Laat de tonijn uitlekken.

  5. Hak de platte peterselie fijn.

  6. Knip de tuinkers los.

  7. Bereiding:
  8. Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  9. Giet af en spoel onder koud water (zo kleven ze niet aan elkaar).

  10. Pel intussen de eieren en plet met een vork. Doe er de tonijn, de platte peterselie, de Griekse yoghurt en de mayonaise bij. Kruid met peper en zout.

  11. Meng de tonijnsalade onder de jonge slascheuten, de pasta en de perziken.

  12. Afwerking:
  13. Werk af met de tuinkers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 683 kcal
Vet 24.9 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 80.1 g
Suiker 11 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 32.8 g
Zout 0.8 g

Bekijk het recept digitaal