- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade met tonijn en perzik
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breng water aan de kook in een kookpot en kook de eieren 10 min. Spoel onder koud water en laat afkoelen.
-
Laat intussen de perziken uitlekken en snij in halvemaantjes.
-
Laat de tonijn uitlekken.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Knip de tuinkers los.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Giet af en spoel onder koud water (zo kleven ze niet aan elkaar).
-
Pel intussen de eieren en plet met een vork. Doe er de tonijn, de platte peterselie, de Griekse yoghurt en de mayonaise bij. Kruid met peper en zout.
-
Meng de tonijnsalade onder de jonge slascheuten, de pasta en de perziken.
-
Afwerking:
-
Werk af met de tuinkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breng water aan de kook in een kookpot en kook de eieren 10 min. Spoel onder koud water en laat afkoelen.
-
Laat intussen de perziken uitlekken en snij in halvemaantjes.
-
Laat de tonijn uitlekken.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Knip de tuinkers los.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Giet af en spoel onder koud water (zo kleven ze niet aan elkaar).
-
Pel intussen de eieren en plet met een vork. Doe er de tonijn, de platte peterselie, de Griekse yoghurt en de mayonaise bij. Kruid met peper en zout.
-
Meng de tonijnsalade onder de jonge slascheuten, de pasta en de perziken.
-
Afwerking:
-
Werk af met de tuinkers.