- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade op z'n Luiks
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Droge witte moezelwijn van de auxerroisdruif met gespierde en zeer aromatische smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kerstomaten in twee.
-
Bereiding:
-
Breng in een ruime kookpan lichtgezouten water aan de kook. Als u verse prinsessenbonen gebruikt, voeg ze toe en laat ze 5 min. zonder deksel koken.
-
Doe er de pasta bij, en eventueel de diepgevroren prinsessenbonen. Laat 13 min. koken.
-
Giet af en laat licht afkoelen onder koud stromend water. Doe in een slakom en voeg de stukjes kerstomaat toe. Meng en kruid met peper.
-
Verhit intussen de wok of een brede braadpan en bak de spekblokjes krokant op een hevig vuur. Voeg halverwege de Luikse siroop toe en meng goed.
-
Schep het spek op de pastasalade en giet de rodewijnazijn in de wok of de braadpan. Schraap de braadresten goed los en giet ze over het spek.
-
Afwerking:
-
Meng de salade goed en dien onmiddellijk op. Geef er sneetjes ciabatta of bruin brood bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Droge witte moezelwijn van de auxerroisdruif met gespierde en zeer aromatische smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kerstomaten in twee.
-
Bereiding:
-
Breng in een ruime kookpan lichtgezouten water aan de kook. Als u verse prinsessenbonen gebruikt, voeg ze toe en laat ze 5 min. zonder deksel koken.
-
Doe er de pasta bij, en eventueel de diepgevroren prinsessenbonen. Laat 13 min. koken.
-
Giet af en laat licht afkoelen onder koud stromend water. Doe in een slakom en voeg de stukjes kerstomaat toe. Meng en kruid met peper.
-
Verhit intussen de wok of een brede braadpan en bak de spekblokjes krokant op een hevig vuur. Voeg halverwege de Luikse siroop toe en meng goed.
-
Schep het spek op de pastasalade en giet de rodewijnazijn in de wok of de braadpan. Schraap de braadresten goed los en giet ze over het spek.
-
Afwerking:
-
Meng de salade goed en dien onmiddellijk op. Geef er sneetjes ciabatta of bruin brood bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Droge witte moezelwijn van de auxerroisdruif met gespierde en zeer aromatische smaak.