- Bewaar

- Bewaar
Pastaslaatje met gegrilde groenten en veggienaise
Onze drankensuggesties
Bier Filou Sterk blond bier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de gegrilde groenten volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de snoeptomaten in 2. Meng de helft onder de kropsla.
-
Hak de sjalot en het knoflook grof.
-
Hou enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking.
-
Scheur de serranoham in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie vepakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Maak intussen de veggienaise: mix de mosterd met de sjalot, het knoflook, de wittewijnazijn, de sojadrink en het basilicum in een hoge maatbeker. Vul aan met 1,5 à 2 eetl. zonnebloemolie tot u de structuur van een mayonaise krijgt. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een grillpan en bak de gegrilde groenten kort. Snij daarna in fijne reepjes.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de gegrilde groenten samen met 6 eetl. veggienaise en de rest van de snoeptomaatjes onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Werk af met de pijnboompitten en de serranoham. Geef er het slaatje bij.
Onze drankensuggesties
Bier Filou Sterk blond bier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de gegrilde groenten volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de snoeptomaten in 2. Meng de helft onder de kropsla.
-
Hak de sjalot en het knoflook grof.
-
Hou enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking.
-
Scheur de serranoham in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie vepakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Maak intussen de veggienaise: mix de mosterd met de sjalot, het knoflook, de wittewijnazijn, de sojadrink en het basilicum in een hoge maatbeker. Vul aan met 1,5 à 2 eetl. zonnebloemolie tot u de structuur van een mayonaise krijgt. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een grillpan en bak de gegrilde groenten kort. Snij daarna in fijne reepjes.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de gegrilde groenten samen met 6 eetl. veggienaise en de rest van de snoeptomaatjes onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Werk af met de pijnboompitten en de serranoham. Geef er het slaatje bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Filou Sterk blond bier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje