Pastaslaatje met tomaat en feta
Pastaslaatje met tomaat en feta

Pastaslaatje met tomaat en feta

20 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 447 kcal
Vet 9.9 g
Koolhydraat 72.6 g
Eiwit 16.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de tapastomaatjes in vier partjes.

  3. Snipper het basilicum fijn.

  4. Bereiding:
  5. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  6. Meng de pasta met de kaasblokjes en de tomatenpartjes.

  7. Meng de pasta met wat olie uit de bokaal van de kaasblokjes. Breng op smaak met het basilicum, peper en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de tapastomaatjes in vier partjes.

  3. Snipper het basilicum fijn.

  4. Bereiding:
  5. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  6. Meng de pasta met de kaasblokjes en de tomatenpartjes.

  7. Meng de pasta met wat olie uit de bokaal van de kaasblokjes. Breng op smaak met het basilicum, peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 447 kcal
Vet 9.9 g
Koolhydraat 72.6 g
Eiwit 16.6 g

Bekijk het recept digitaal