- Bewaar

- Bewaar
Pastinaak met groenekool en geitenkaas
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de pastinaken en snij in gelijke blokjes.
-
Verwijder de middelste nerf uit de groenekoolbladeren en snij de bladeren fijn.
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer samen met de melk. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook intussen de fijngesneden groenekool 1 à 2 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in de kookpot van de groenekool en bak de pastinaakblokjes 5 min. Roer er de groenekool onder en laat nog 5 min. garen. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de aardappelpuree en de groenten over de borden. Verkruimel de verse geitenkaas over de groenten en bestrooi met de pijnboompitten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en 100 g pastinaak en snij in blokjes. 2 Kook de aardappel- en pastinaakblokjes 20 min. gaar in een bodempje water. 3 Mix fijn en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de pastinaken en snij in gelijke blokjes.
-
Verwijder de middelste nerf uit de groenekoolbladeren en snij de bladeren fijn.
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer samen met de melk. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook intussen de fijngesneden groenekool 1 à 2 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in de kookpot van de groenekool en bak de pastinaakblokjes 5 min. Roer er de groenekool onder en laat nog 5 min. garen. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de aardappelpuree en de groenten over de borden. Verkruimel de verse geitenkaas over de groenten en bestrooi met de pijnboompitten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en 100 g pastinaak en snij in blokjes. 2 Kook de aardappel- en pastinaakblokjes 20 min. gaar in een bodempje water. 3 Mix fijn en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië