- Bewaar

- Bewaar
Pastinaakchips
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 minuten)
-
Leg een vel bakpapier op een bakplaat.
-
Vraag aan je hulpkok (je mama, papa …) om de oven voor te verwarmen op 160 °C.
-
Bereiding:
-
Schil de pastinaken. Laat je hulpkok daarna heel fijne plakjes maken met een rasp of mandoline.
-
Doop een borsteltje in de olie en bestrijk er de plakjes pastinaak mee. Leg ze op de bakplaat met bakpapier.
-
Kruid de plakjes pastinaak met zout of paprikapoeder, of een ander kruid dat je graag eet.
-
Nu mag je hulpkok de bakplaat 25 minuten in de voorverwarmde oven zetten. Zo krijg je lekker krokante pastinaakchips. Als ze gebakken zijn mogen ze uitlekken op keukenpapier.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 minuten)
-
Leg een vel bakpapier op een bakplaat.
-
Vraag aan je hulpkok (je mama, papa …) om de oven voor te verwarmen op 160 °C.
-
Bereiding:
-
Schil de pastinaken. Laat je hulpkok daarna heel fijne plakjes maken met een rasp of mandoline.
-
Doop een borsteltje in de olie en bestrijk er de plakjes pastinaak mee. Leg ze op de bakplaat met bakpapier.
-
Kruid de plakjes pastinaak met zout of paprikapoeder, of een ander kruid dat je graag eet.
-
Nu mag je hulpkok de bakplaat 25 minuten in de voorverwarmde oven zetten. Zo krijg je lekker krokante pastinaakchips. Als ze gebakken zijn mogen ze uitlekken op keukenpapier.