Pastinaaksoep met rammenas
Pastinaaksoep met rammenas

Pastinaaksoep met rammenas

Soep
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 189 kcal
Vet 9.3 g
Koolhydraat 19.9 g
Eiwit 5.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (10 min.)

  4. Schil de pastinaken en de rammenas. Snij alles in stukken.

  5. Snij de prei en de ui in stukken.

  6. Snipper de peterselie fijn.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de groenten toe en laat 2 min. stoven.

  9. Giet er de bouillon bij, dek af en laat 20 min. koken.

  10. Mix de soep en kruid met de kurkuma en zwarte peper. Voeg de room toe.

  11. Afwerking:
  12. Serveer de soep in diepe borden. Werk af met peterselie en wat zwarte peper.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (10 min.)

  4. Schil de pastinaken en de rammenas. Snij alles in stukken.

  5. Snij de prei en de ui in stukken.

  6. Snipper de peterselie fijn.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de groenten toe en laat 2 min. stoven.

  9. Giet er de bouillon bij, dek af en laat 20 min. koken.

  10. Mix de soep en kruid met de kurkuma en zwarte peper. Voeg de room toe.

  11. Afwerking:
  12. Serveer de soep in diepe borden. Werk af met peterselie en wat zwarte peper.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 189 kcal
Vet 9.3 g
Koolhydraat 19.9 g
Eiwit 5.2 g

Bekijk het recept digitaal