In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
Bereiding:
Maak de stoemp zoals in het basisrecept voor pastinaakstoemp, maar doe er geen boter bij. Bak 150 g spekblokjes krokant in 1 eetl. boter. Snij naar smaak in kleinere stukjes. Voeg samen met het bakvet toe aan de stoemp. Heel lekker bij gebraad.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
Bereiding:
Maak de stoemp zoals in het basisrecept voor pastinaakstoemp, maar doe er geen boter bij. Bak 150 g spekblokjes krokant in 1 eetl. boter. Snij naar smaak in kleinere stukjes. Voeg samen met het bakvet toe aan de stoemp. Heel lekker bij gebraad.