- Bewaar

- Bewaar
Pastítsio
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Maremma Toscana D.O.C Palazzo Vecchio Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortel in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig.
-
Voeg het gehakt toe, maak los met een vork en bak enkele min. gaar.
-
Voeg de groenten, de rozemarijn, de tijm en de marjolein toe. Meng goed.
-
Doe er de tomatenstukjes bij, breng aan de kook en laat 30 min. afgedekt stoven op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de penne beetgaar in lichtgezouten water ( kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Ver warm de oven voor op 200 °C .
-
Smelt de boter in een steelpannetje. Roer er de bloem onder met een klopper en laat even drogen op het vuur. Voeg de koude melk beetje bij beetje en al roerend toe en laat sudderen tot de saus de gewenste dikte heeft. Kruid met de nootmuskaat, zwarte peper en zout.
-
Meng de penne onder de tomatensaus en schep in een ovenschaal. Overgiet met de wit te saus en zet 20 min. in de voor verwarmde oven tot de bovenkant goudbruin is.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Maremma Toscana D.O.C Palazzo Vecchio Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortel in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig.
-
Voeg het gehakt toe, maak los met een vork en bak enkele min. gaar.
-
Voeg de groenten, de rozemarijn, de tijm en de marjolein toe. Meng goed.
-
Doe er de tomatenstukjes bij, breng aan de kook en laat 30 min. afgedekt stoven op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de penne beetgaar in lichtgezouten water ( kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Ver warm de oven voor op 200 °C .
-
Smelt de boter in een steelpannetje. Roer er de bloem onder met een klopper en laat even drogen op het vuur. Voeg de koude melk beetje bij beetje en al roerend toe en laat sudderen tot de saus de gewenste dikte heeft. Kruid met de nootmuskaat, zwarte peper en zout.
-
Meng de penne onder de tomatensaus en schep in een ovenschaal. Overgiet met de wit te saus en zet 20 min. in de voor verwarmde oven tot de bovenkant goudbruin is.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Maremma Toscana D.O.C Palazzo Vecchio Toscana - Italië