- Bewaar

- Bewaar
Patatas bravas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min)
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan (met een dikke bodem) en stoof de ui en het knoflook 1 min. Voeg de aardappelen toe en laat 5 min. meestoven.
-
Giet er de kerstomatensalsa en de wijn bij. Kruid met het paprikapoeder, de cayennepeper en wat zout. Laat nog ± 5 min. stoven.
-
Werk af met de platte peterselie en serveer met de aioli.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min)
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan (met een dikke bodem) en stoof de ui en het knoflook 1 min. Voeg de aardappelen toe en laat 5 min. meestoven.
-
Giet er de kerstomatensalsa en de wijn bij. Kruid met het paprikapoeder, de cayennepeper en wat zout. Laat nog ± 5 min. stoven.
-
Werk af met de platte peterselie en serveer met de aioli.