- Bewaar

- Bewaar
Penne met champignons en balletjes van kippengehakt
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Piemonte D.O.C. Barbera Sartirano Piemonte - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook, de sjalotten en de peterselie fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snij de champignons in 4 en scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Meng het pepertje, de helft van de peterselie, het paneermeel en het ei onder het gehakt. Rol er balletjes van ter grootte van een pingpongballetje.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de balletjes goudbruin aan alle kanten. Laat daarna nog ± 8 min. bakken.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en voeg 1 eetl. olijfolie toe. Stoof het knoflook en de sjalotten glazig. Voeg de champignons en de oesterzwammen toe en bak 6 min. Kruid met peper en zout. Voeg de room toe.
-
Meng de penne onder de paddenstoelen en de room.
-
Afwerking:
-
Schep de pasta in de borden en verdeel er de balletjes over. Werk af met parmezaan en de rest van de peterselie.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 20 min. 1 Snij 80 g champignons en 50 g oesterzwammen in reepjes. Snipper 1 takje platte peterselie fijn. 2 Kook 30 g penne samen met de paddenstoelen 12 min. in water. Giet af. 3 Voeg de peterselie toe en mix fijn. Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Piemonte D.O.C. Barbera Sartirano Piemonte - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook, de sjalotten en de peterselie fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snij de champignons in 4 en scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Meng het pepertje, de helft van de peterselie, het paneermeel en het ei onder het gehakt. Rol er balletjes van ter grootte van een pingpongballetje.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de balletjes goudbruin aan alle kanten. Laat daarna nog ± 8 min. bakken.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en voeg 1 eetl. olijfolie toe. Stoof het knoflook en de sjalotten glazig. Voeg de champignons en de oesterzwammen toe en bak 6 min. Kruid met peper en zout. Voeg de room toe.
-
Meng de penne onder de paddenstoelen en de room.
-
Afwerking:
-
Schep de pasta in de borden en verdeel er de balletjes over. Werk af met parmezaan en de rest van de peterselie.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 20 min. 1 Snij 80 g champignons en 50 g oesterzwammen in reepjes. Snipper 1 takje platte peterselie fijn. 2 Kook 30 g penne samen met de paddenstoelen 12 min. in water. Giet af. 3 Voeg de peterselie toe en mix fijn. Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Piemonte D.O.C. Barbera Sartirano Piemonte - Italië