- Bewaar

- Bewaar
Penne met gekruide kippenblokjes en bloemkool
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de cashewnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg 10 min. voor het einde de bloemkool toe. Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de kippenblokjes 5 à 8 min. goudbruin.
-
Voeg de fijngesnipperde ui toe en laat nog 1 à 2 min. mee bakken. Kruid met het kerrie-, het paprikapoeder, peper en zout.
-
Meng de kippenblokjes en de cashewnoten onder de pasta met bloemkool.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g bloemkool in kleine roosjes. 2 Kook of stoom de bloemkool, 30 g penne en 30 g kippenblokjes 10 min. gaar. 3 Mix fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de cashewnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg 10 min. voor het einde de bloemkool toe. Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de kippenblokjes 5 à 8 min. goudbruin.
-
Voeg de fijngesnipperde ui toe en laat nog 1 à 2 min. mee bakken. Kruid met het kerrie-, het paprikapoeder, peper en zout.
-
Meng de kippenblokjes en de cashewnoten onder de pasta met bloemkool.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g bloemkool in kleine roosjes. 2 Kook of stoom de bloemkool, 30 g penne en 30 g kippenblokjes 10 min. gaar. 3 Mix fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Blond abdijbier