- Bewaar

- Bewaar
Penne met oesterzwammen, walnoten en kappertjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak de oesterzwammen schoon en snij ze in reepjes.
-
Hak de walnootpitten grof en hak de sjalot fijn.
-
Laat de kappertjes uitlekken.
-
Rasp de pecorino in fijne krullen.
-
Hak de peterselie en de rucola fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de penne gaar in 2 L lichtgezouten water en laat uitlekken.
-
Verhit 5 eetl. olijfolie en laat er de sjalot al roerend in stoven gedurende 1 min. Voeg de oesterzwammen, de gehakte walnootpitten, 1 koffiel. paprikapoeder en 1/2 koffiel. oregano bij. Laat gedurende 5 min. stoven terwijl u af en toe omroert. Breng indien nodig op smaak met peper en zout.
-
Voeg de pasta, de kappertjes, de peterselie en de rucola toe. Laat nog een minuutje stoven terwijl u omroert.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met pecorinokrullen en dien onmiddellijk op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak de oesterzwammen schoon en snij ze in reepjes.
-
Hak de walnootpitten grof en hak de sjalot fijn.
-
Laat de kappertjes uitlekken.
-
Rasp de pecorino in fijne krullen.
-
Hak de peterselie en de rucola fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de penne gaar in 2 L lichtgezouten water en laat uitlekken.
-
Verhit 5 eetl. olijfolie en laat er de sjalot al roerend in stoven gedurende 1 min. Voeg de oesterzwammen, de gehakte walnootpitten, 1 koffiel. paprikapoeder en 1/2 koffiel. oregano bij. Laat gedurende 5 min. stoven terwijl u af en toe omroert. Breng indien nodig op smaak met peper en zout.
-
Voeg de pasta, de kappertjes, de peterselie en de rucola toe. Laat nog een minuutje stoven terwijl u omroert.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met pecorinokrullen en dien onmiddellijk op.