- Bewaar

- Bewaar
Penne met paprika en verse kruiden
Onze drankensuggesties
Bier Mongozo Premium Pilsener Glutenvrije biopils Wijn Chianti D.O.C.G. Sensi Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat het gehakt oppervlakkig ontdooien.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Snipper de blaadjes basilicum en peterselie fijn.
-
Maak schilfers van de pecorino met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Bak het gehakt gaar in een grote pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Maak los met een vork en kruid met Italiaanse kruidenmix.
-
Voeg de paprikablokjes, de passata en de kerstomaten toe. Laat 10 min. sudderen.
-
Kook ondertussen de penne in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de penne en de fijngesnipperde kruiden onder de saus.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de kaasschilfers.
Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).
Onze drankensuggesties
Bier Mongozo Premium Pilsener Glutenvrije biopils Wijn Chianti D.O.C.G. Sensi Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat het gehakt oppervlakkig ontdooien.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Snipper de blaadjes basilicum en peterselie fijn.
-
Maak schilfers van de pecorino met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Bak het gehakt gaar in een grote pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Maak los met een vork en kruid met Italiaanse kruidenmix.
-
Voeg de paprikablokjes, de passata en de kerstomaten toe. Laat 10 min. sudderen.
-
Kook ondertussen de penne in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de penne en de fijngesnipperde kruiden onder de saus.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de kaasschilfers.
Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Mongozo Premium Pilsener Glutenvrije biopils Wijn Chianti D.O.C.G. Sensi Toscana - Italië