- Bewaar

- Bewaar
Penne met pesto, buffelmozzarella en gegrilde groenten
Onze drankensuggesties
Bier Mystic Perzik Witbier Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. - Fantini Farnese - Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de ongeschilde aubergines en courgettes in schijfjes van ± 1/2 cm dik. Leg ze naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de extra vierge olijfolie en kruid met zout.
-
Bereiding:
-
Zet de groenten 20 min. in de voorverwarmde oven. Draai ze na 10 min. om.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Snij de mozzarella in blokjes.
-
Meng de pesto, de gegrilde groenten en de blokjes mozzarella onder de uitgelekte pasta. Kruid met zwarte peper.
Onze drankensuggesties
Bier Mystic Perzik Witbier Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. - Fantini Farnese - Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de ongeschilde aubergines en courgettes in schijfjes van ± 1/2 cm dik. Leg ze naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de extra vierge olijfolie en kruid met zout.
-
Bereiding:
-
Zet de groenten 20 min. in de voorverwarmde oven. Draai ze na 10 min. om.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Snij de mozzarella in blokjes.
-
Meng de pesto, de gegrilde groenten en de blokjes mozzarella onder de uitgelekte pasta. Kruid met zwarte peper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Mystic Perzik Witbier Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. - Fantini Farnese - Abruzzo - Italië