Penne met pesto, buffelmozzarella en gegrilde groenten
Penne met pesto, buffelmozzarella en gegrilde groenten

Penne met pesto, buffelmozzarella en gegrilde groenten

30 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 767 kcal
Vet 36.1 g
Koolhydraat 78.8 g
Eiwit 31.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. Snij de ongeschilde aubergines en courgettes in schijfjes van ± 1/2 cm dik. Leg ze naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de extra vierge olijfolie en kruid met zout.

  5. Bereiding:
  6. Zet de groenten 20 min. in de voorverwarmde oven. Draai ze na 10 min. om.

  7. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  8. Snij de mozzarella in blokjes.

  9. Meng de pesto, de gegrilde groenten en de blokjes mozzarella onder de uitgelekte pasta. Kruid met zwarte peper.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. Snij de ongeschilde aubergines en courgettes in schijfjes van ± 1/2 cm dik. Leg ze naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de extra vierge olijfolie en kruid met zout.

  5. Bereiding:
  6. Zet de groenten 20 min. in de voorverwarmde oven. Draai ze na 10 min. om.

  7. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  8. Snij de mozzarella in blokjes.

  9. Meng de pesto, de gegrilde groenten en de blokjes mozzarella onder de uitgelekte pasta. Kruid met zwarte peper.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 767 kcal
Vet 36.1 g
Koolhydraat 78.8 g
Eiwit 31.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Mystic Perzik Witbier Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. - Fantini Farnese - Abruzzo - Italië

Bekijk het recept digitaal